×

Om oss

utland.info är en mötesplats för bostad, bosättning och bolag utomlands.

Utland Invest representerar ett stort antal bostadsutvecklare i Spanien, Portugal, Mallorca, Grekland och Cypern. Vi är helt oberoende och kan bland dessa välja de bostäder som passar dina krav och önskemål.

Att köpa en bostad utomlands är ett mycket individuellt beslut och vi är ett stöd genom hela

köpprocessen. Oavsett om det är en villa, radhus, lägenhet eller en god investering,

kan vi presentera bra förslag.

Utland Invest har mycket information bl.a. om köpprocessen, kostnader vid köp, klimat, shopping, golf, levnadsomkostnader, skatt på svenska pensioner i Spanien, Portugal, Mallorca, Grekland och Cypern. Du finner även många trevliga fastigheter, många med havsutsikt.

Kontakta oss – Vi hittar din drömbostad utomlands.

 

Har du frågor?

I första hand använd sökfunktionen ovan. I andra hand ställ frågan i forumet. För att göra detta måste du vara medlem. Du kommer att få åtminstone ett kort men kostnadsfritt svar från oss på utland.info. Det kan också hända att du får svar från någon annan medlem.

Om du kan svara på en forumfråga, gör det gärna! Om du behöver mer privat behandling av din fråga, använd  kontaktformuläret.


Artiklar

Under rubriken Artiklar får du tillgång till mer djupgående analyser.


Forum

Det här är en mötesplats för alla som är intresserade av bostad och bolag utomlands. Även de som vill köpa bostad för fritid, permanent eller investering. Du kan ta upp de frågor som intresserar dig.

Logga in för att:

  1. Lägga in ett nytt ämne.
  2. Kommentera tidigare inlägg.
  3. Ställa en fråga.

Alla kan delta med svar och kommentarer. Avsikten är främst att ge dig tips och möjlighet att diskutera de frågor som uppkommer vid flytt över landgränser. Även de frågor som uppkommer vid köp av bostad utomlands för fritid, permanent eller investering.

Din profil

Under Din profil kan du hitta nya likasinnade vänner som du enkelt kan skicka en vänförfrågan till och starta intressanta diskussioner.

Din profil visar andra aktiva medlemmar som du med ett enkelt knapptryck kan skicka en vänförfrågan (lägga till som vän) eller skicka ett meddelande (privat meddelande). Du kan även se vilka medlemmar som är aktiva i forumet och på så sett följa olika ämnen.

När du registrerar dig så får du automatiskt en egen profil på utland.info. Vi publicerar endast ditt smeknamn som du valt. Sedan kan du själv fylla på med mer information eller ladda upp en profilbild. Kort sagt, Din profil är vårt eget Facebook, där vi vill att du som medlem ska kunna kontakta andra personer för samarbete och utbyte av erfarenheter.

 

utland.info administreras av Utland Invest.